Olen vihdoin saanut synnytettyä oman blogin pienen tuskailun jälkeen. Blogin ulkoasu tulee todennäköisesti tässä vielä muuttumaan, mutta sormet syyhysivät jo päästä kirjoittamaan ensimmäistä kertaa.

Suurin syy oman blogin perustamiseen on se, että haluan löytää sellaisia hengenheimolaisia, jotka ovat kenties kokeneet samanlaisia asioita elämässään...tai joilla muuten vain on samanlaisia ajatuksia. Kommentoikaa rehellisesti, kyselkää ja esittäkää toiveita.

Jos nyt vaikka lyhyesti alkuun kertoisin itsestäni. Olen siis 25-vuotias tyttönen ja tällä hetkellä asustelen Vantaalla kerrostalokaksiossa yksikseni. Kesällä tarkoitus olisi muuttaa takaisin Helsingin puolelle, josta lähdin viime kesänä karkuun opiskelujen päätyttyä.  Tulevaisuus on tällä hetkellä täysin auki ja tavallaan se ahdistaa aika paljon. En ole vielä ihan keksinyt mitä haluaisin tehdä isona. Kai tämä on sitä kuuluisaa valmistumisen jälkeistä masennusta. Tätäkö haluan tehdä lopun elämäni?

Melkein koko edellinen kuukausi on kulunut enemmän ja vähemmän sairastaen. Päätä särkee, nenä valuu jatkuvasti ja yöllä tyyny on märkä kuolasta, kun täytyy nukkua suu auki. Kaksi kertaa on täytynyt jäädä töistäkin pois sairastelun takia. Ehkä kevään edetessä saan flunssan karkotettua. Eniten tässä harmittaa se, ettei ole päässyt kunnolla liikkumaan aikoihin. Torstaina uskaltauduin lenkille, mutta seuraavana päivänä olikin sitten kuumetta. Nyt täytyy muutama päivä yrittää malttaa ottaa rauhallisemmin. Salikortti on hautautunut laukun sivutaskun pohjalle ja pyörän satulan väriä tuskin erottaa pölykerroksen alta.

Kävin vanhempieni luona nyt viikonloppuna ja sain autooni kesärenkaat alle. Söpö, pieni ja harmiton autoni on taas viime aikoina aiheuttanut melko paljon päänvaivaa. Ostin auton viime kesänä ja se on jo nyt salakavalasti vienyt kaikki rahani. Taas kuuluu jotain kolinaa jostain ja kesärenkaatkin pitäisi uusia. Tällä hetkellä ei vaan löydy senttiäkään ylimääräistä rahaa, joten täytyy tässä vähän pohtia auton kohtaloa. Todennäköisesti joudun luopumaan siitä ja myymään sen uuteen ja varakkaampaan kotiin muuttaessani parempien kulkuyhteyksien varrelle. 

Luulen, että nyt taitaa olla aika nauttia omasta saunasta ja kylmästä saunajuomasta ennen nukkumaanmenoa. Edessä aina niin ihana aamuherätys ja automatka aamuruuhkassa kohti työpaikkaa. Onneksi on ensi viikolle lähes jokaiselle illalle jonkinlaisia suunnitelmia, niistä lisää myöhemmin...