Tänään pitkästä aikaa luvattiin aurinkoista ilmaa, joten päätimme ystäväni kanssa lähteä käymään Korkeasaaressa. Ihmisiä oli enemmän kuin tarpeeksi, mutta onneksi olimme ajoissa liikkeellä. Tämä paikka on kyllä ihan ehdoton kerran vuodessa (ainakin) :) Ihania eläimiä joka kerta!

Nyt on tullutkin kesällä urheiltua melko vähän, koska oma kuntosali on kesän ajan kiinni enkä oikein ole löytänyt mitään kivaa ja halpaa, joka olisi kesällä auki. Normaalisti siis käyn uimahallin salilla. Päätinkin tänään harrastaa edes vähän liikuntaa ja lähdin lenkille. Juoksen mielellään uusia reittejä ja tutustun lähiseutuihin. Olen asunut täällä suunnalla vasta vuoden verran, mutta lenkkeillessä on saanut aika paljon kuvaa lähellä olevista lenkkeilymaastoista. Tänään eksyin lenkillä vähän metsäpolulla, joka yhtäkkiä loppui kesken. Kävelin hetken umpimetsässä ennen kuin löysin taas polulle. Sport Trackerin mukaan juoksin 11,5km, mutta epäilen sen hieman huijaavan ylöspäin. Naisten kympilläkin se näytti, että olisin juossut 13km :) Hyvä lenkki ja hyvä fiilis! Nyt voi hyvällä omallatunnolla lähteä viikonloppuna mökkeilemäänkin... varsinkin, kun eilen tuli pyöräiltyä yli 20km.

Eiliset asuntonäytöt olivat menestys. Olisin voinut asua niistä jokaisessa, kävimme siis kolmessa näytössä. Meistä on kuitenkin tullut täydellisyyden tavoittelijoita ja haluamme ainakin muutamassa vielä loppuviikon aikana käydä. Keskimmäinen eilisistä asunnoista oli meidän molempien suosikki ja muuttaisin sinne kyllä tosi mielelläni :) Katsotaan katsotaan! Hyvä mieli sen edellisen näytön jälkeen, jota seurasi toivottomuus ettei koskaan löydetä kotia. Huh, jos sitä vaikka hetkeks rojahtais tohon telkkarin eteen.