Ihanaa, kun kevät on löytänyt tiensä myös Suomen rajojen sisäpuolelle! Auton mittari näytti päivällä (ehkä vähän yläkanttiin) 18 astetta lämmintä... aurinko paisto siniseltä taivaalta, eikä edes tuullu ollenkaan :) Tätä lisää!

Töissä on menny kaikesta säätämisestä huolimatta tällä viikolla melko rennosti. Lapset on ollu melko kiltisti ja mun raivostumisten määräkin on laskettavissa yhden käden sormilla. Vielä kaks päivää, josta toinen menee puoliks koulutuksen merkeissä. Perjantaina suoraa koulutuksesta nokka kohti miekkosen asuntoa. Veikkaan, että siellä matka katkeaa hetkeksi, koska rakas ystäväni tuskin on saanut itseään lähtökuntoon ajoissa. Jossain vaiheessa kuitenkin pääsemme starttaamaan kohti mökkiviikonlopun viettoa. Menemme perjantaina lämmittämään mökit valmiiksi, että vieraat pääsevät lauantaina lämmitettyyn mökkiin. Paikalle saapuu siis hyvä ystäväni puoliskonsa kanssa. Tarkoituksena olisi grillailla, saunoa, laiskotella ja nauttia hyvästä seurasta. Voiko parempaa olla?

Mökkiviikonloppu aloittaa kauan odotetun lomaviikkoni. Ensi viikolle ei ole juurikaan suunnitelmia, joten kerrankin olen kalenteri auki ja avoin kaikille ehdotuksille. Ihanaa, kun on aikaa nähdä kunnolla kavereita ilman mitään kiirettä. Ensi viikolla ainakin yksi päivä on myös pyhitetty kodin kuntoon laittamiselle muuttoa silmällä pitäen. Eilen sain vihdoin irtisanottua asunnon, joten paluuta ei enää ole! Perjantaita ja loman alkamista odotellessa...