Mökkiviikonloppu ohi...vähän liian nopeesti! Perjantaina töiden jälkeen kävin noutamassa miekkosen kotoaan ja pääsimme aloittamaan matkan ensimmäisen etapin. Ajoimme äitini luokse vaihtamaan auton ja ottamaan tavaroita kyytiin. Tämän jälkeen n 150km ja yksi kauppareissu. Perille pääsimme vasta n. 21 aikaan. Mökit olivat talven jäljiltä kylmiä, kosteita ja täynnä kärpäsiä. Pyyhin pahimmat pois jo illalla ettei oksennus tulisi. Illan osalta meillä oli reilu jako, toinen lämmitti saunaa ja toinen teki ruokaa. Voitte vaan arvailla kummin päin tämä meni. Mökin sai nopeasti lämpimäksi ja saunan jälkeen vähän viileämpi mökki ei haitannut mitään.

Lauantaina päivällä ystäväni ja hänen miehensä saapuivat myös mökkeilemään. He saivat toisen mökin, jonka olimme ystävällisesti lämmittäneet heille valmiiksi. Söimme, joimme, saunoimme ja pelailimme yhdessä koko illan. Oli hyvä fiilis ja pääsimme melko ajoissa nukkumaankin.  Sunnuntaina aamupalan jälkeen pelasimme muutaman pelin mölkkyä auringonpaisteessa ja sitten vieraamme lähtivät ajelemaan kotiin. Jäimme vielä pihaan ottamaan kaiken ilon irti ensimmäisestä kunnon hellepäivästä. Aurinko sai meitä vähentämään vaatetusta, joka kostautui myöhemmin punaisina hartioina ja rintakehänä. Hieman venähtäneiden päiväunien jälkeen lähdimme mekin ajelemaan kohti kotia. Lopulta selvisimme perille vasta myöhään illalla.

Ihana viikonloppu ja paras mahdollinen aloitus lomaviikolle! Tänään vapun ja samalla kaverin synttäreiden juhlintaan. Toivottavasti hyvät ilmat jatkuisi koko viikon! :)